Wat is Hypnotherapie?

Hypnotherapie is een zeer effectieve en ontspannen behandeling. Het geeft je geen tijdelijke verlichting maar biedt juist een langdurige oplossing omdat de oorzaak van je probleem wordt opgelost. Dit kan vaak al in enkele sessies.

Onder hypnose kun je gemakkelijker contact maken met je (negatieve) gevoelens, overtuigingen en ideeën die in je onderbewuste zijn opgeslagen.

Overtuigingen die je wellicht van thuis hebt meegekregen, zoals “zoiets hoort niet”, “niet huilen!”, “daar ben jij niet goed in”. Hypnotherapie biedt de mogelijkheid om dat om te buigen naar zelfinzicht, zelfvertrouwen en een dieper contact met je gevoelsleven.

Is hypnose spannend?

Nee hoor. Het is juist veilig en ontspannen. Je komt in een staat tussen wakker zijn en slapen, maar je blijft heel bewust van de aanwezigheid van de coach en van waar je bent.

Je kunt zelfs de geluiden van buitenaf horen, maar dit leid je niet af. Je bent geheel ontspannen én je hebt volledige controle. Je onderbewuste doet niets wat jij niet wilt.

Mijn werkwijze

In de eerste sessie help ik je je probleem zo helder mogelijk te formuleren en beginnen we aan de eerste hypnose.

Na iedere sessie bespreek ik met je de inzichten die je hebt gekregen en hoe je het hebt ervaren. 

Omdat de transformatie na een behandeling nog doorwerkt kijk ik samen met jou in de volgende sessie wat de vorige heeft opgeleverd en wat je nu nodig hebt.

praktijk lifegardencoach verlies afvallen

Wil je ervaren hoe het is om onder hypnose te gaan?

Neem dan contact met me op en plan een kennismakingsgesprek.